Victorie în amical!


CS Municipal Târgoviște – VC Maritza Plovdiv (Bulgaria) 3-1 (25-20, 25-13,17-25, 25-22)

Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a obținut prima victorie din 2015. Elevele lui Dragan Nesic s-au impus într-un meci amical susținut la Sala Sporturilor din Tâgoviște în compania bulgăroaicelor de la Maritza Plovdiv. Cele două formații s-au mai întâlnit în două rânduri pe parcursul acestei săptămâni, însă fiecare dintre jocurile anterioare au avut ca scop repetarea unor scheme, iar scorul nu a fost ținut de către oficialii celor două formații.

După cele două confruntări școală, CS Municipal și Maritza au jucat un meci după reguli, iar scorul afost 3-1 în favoarea dâmbovițencelor. În jocul de astăzi a evoluat și Marta Siwka, voleibalistă revenită la CSM Târgoviște în această iarnă. Siwka a mai evoluat pentru gruparea noastră și în sezonul precedent, iar transferul său s-a realizat pentru dublarea postului de libero al prim-divizioarei pregătite de Dragan Nesic.

În meciul de astăzi, tehnicianul sârb a utilizat următorul lot: Bianca Moldovan, Sara Klisura, Lola Arslanbekova, Gwen Rucker, Diana Calotă, Marina Cojocaru, Alexandra Trică, Marta Siwka.