Așa se scrie ISTORIA!


CS Municipal Târgoviște – Dinamo Romprest București 3 – 1 ( 23 – 25, 25 – 18, 25 – 18, 26 – 24 )

Nu putea fi mai frumos. Victorie cu Dinamo și calificare în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. A fost așa cum și-au dorit suporterii adevărați ai echipei noastre. Un succes în fața unui nume uriaș al sportului românesc coroborat cu o prezență în careul de ași al campionatului înseamnă o pagină importantă în istoria județului. Niciodată până acum, o echipă de volei din Dâmbovița nu se putea lăuda cu așa ceva. În doar două sezoane petrecute pe prima scenă a voleiului feminin autohton, CSM a reușit ce nu izbutesc cluburi și orașe mari în ani întregi, însă puțini știu ce se ascunde în spatele acestei performanțe unice.

Sute de ore de antrenamente, momente tensionate, eșecuri neprogramate, victorii incredibile, jucătoare accidentate, deplasări obositoare, critici și laude… Toate au cotribuit, în anumită măsură, la acest rezultat. 

Acum CS Municipal se află în topul voleiului feminin românesc, iar peste câteva săptămâni acest lucru se va întâmpla și cu echipa de baschet. Puține orașe din România se pot lăuda cu astfel de performanțe, iar acestea sunt motivele pentru care aceste fete minunate, antrenorii, echipa medicala și conducerea merită toate felicitările întregii comunități.