Start lansat pentru CS Municipal Târgoviște. Victorie fără istoric cu CS Medgidia


Început perfect pentru voleibalistele clubului nostru, care au reușit sâmbătă, una dintre cele mai clare victorii din ultimii ani. Contra nou- promovatei CS Medgidia, noua echipă a orașului s-a impus într-o manieră categorică, nelăsându-le adversarelor nicio șansă în cele trei seturi, cât a durat partida din runda inaugurală a Diviziei A1.

Dragan Nesic a folosit o formulă experimentală, care și-a făcut datoria cu prisosință, marea surpriză a meciului din Sala Sporturilor fiind Gabriela Bălae, jucătoare care în sezonul trecut a prins prima garnitură a CSM-ului destul de rar. Jucătoarea Târgoviștei a fost principala marcatoare a partidei, cele 13 puncte trecute în contul său fiind esențiale în obținerea succesului facil a echipei sale.

Pentru Municipal această victorie era necesară, un start lansat fiind perfect pentru moralul fetelor noastre înainte de meciurile grele care vor urma în campionat, cupă și competițiile europene în care sunt angrenate în sezonul 2019-2020.

CS Municipal Târgoviște – CS Medgidia 3-0 (25-16, 25-17, 25-10)

Târgoviște: H. Yusleyni 12p, S. Muller 1p, G. Bălae 13p, D. Calotă 3p, A. Trică 10p, T. Sredic 10p, I. Prokopic 7p.

Antrenor: D. Nesic

Medgidia: D. Ariton 4p, L. Vasilica 1p, A. Ordeanu 5p, P. Orlandea 5p, M. Glauciele 10p, M. Cojocaru 2p, L. Dobriceanu 7p.

Antrenor: F. Voinea.