Guillermo Naranjo: „Echipa joacă din ce în ce mai bine!”


Antrenorul pumelor, spaniolul Guillermo Naranjo, vorbește relaxat intr-un scurt interviu despre atmosfera în echipă și următoarele meciuri, iar în final invită iubitorii de sport alături de echipa municipiului. După două victorii din tot atâtea meciuri în campionat, astazi la Targoviste vine Dinamo. Jocul va fi transmis in direct de DigiSport 4, incepând cu ora 18.00.

1.- Cum este atmosfera în echipă după uimitoarea victorie împotriva CSM Bucuresti?

Bineînțeles, victoria aduce întotdeauna mulțumire, fetele au arătat weekend-ul trecut ce pot face și „materialul” din care sunt făcute.

Fiecare jucătoare din echipă a fost dedicată aceluiași scop, și-au jucat șansele atunci când au intrat pe teren în momente dificile și au făcut-o foarte bine, aceasta este o echipă de 12 jucătoare nu numai 6/7, nu există titulari de drept în echipă, iar atmosfera pe și în afara terenului este minunată.

2.- Echipa este pregătită astăzi pentru meciul cu Dinamo?

Da, suntem pe deplin pregătiți, am analizat 3 zile toate meciurile pe care le avem cu ei și ne-am antrenat serios pentru acest meci.

Echipa joacă din ce în ce mai bine, meci după meci. Din păcate nu am putut juca prea multe meciuri amicale în perioada precopetițională (4 meciuri), deci pentru noi, fiecare joc de la începerea sezonului este o altă șansă de a ne dezvolta ca o echipă și a ajunge la nivelul pe care îl dorim.

3.- Cum vedeți meciul de peste două săptămâni împotriva campioanei Volei Alba Blaj?

Suntem modești și știm că există o singură cale de a reuși, muncă multă, antrenamente atent proiectate și o pregătire bună a jocurilor. Alba este probabil cea mai puternică echipă a campionatului, însă cu siguranță vom încerca să le găsim punctele slabe și să luptăm pentru acest meci.

4. Ce le transmiteți iubitorilor de sport din Târgoviște?

Am învățat că istoric Targoviste este un oraș victorios cu oameni luptători și puternici, așa că aș vrea să îi încurajăm prin rezultatele noastre să vină la Sala Polivalentă și să sprijine această echipă, nu vă vom dezamăgi, putem să facem lucruri cu adevărat importante dacă vom avea sprijinul dumneavoastră!

Așadar, vă așteptăm astăzi la ora 18.00 la Sala Polivalentă!

Meciul va fi transmis in direct aici: DigiSport 4 Live