Sara Klisura a semnat cu CSM Târgoviște!


După operația suferită de Ivana Derisilo și posibilitatea ca ea să revină destul de târziu pe teren la un joc oficial, clubul nostru a fost nevoit să gasească soluții pentru înlocuirea acesteia.

Sara Klisura a mai evoluat sub culorile CSM Târgoviște în sezonul 2014-2015, când antrenorul echipei era tot Dragan Nesic. De asemenea, jucătoarea din Serbia care in acest an va împlini 25 ani, a mai jucat de-a lungul carierei la echipe precum Spartak Subotica, Vizura Belgrad,  Volley Bergamo, CSM Târgoviște și Enisey Krasnoyarsk, dar a bifat și câteva jocuri pentru naționala Serbiei în anul 2010.

În ceea ce o privește pe Ivana Derisilo, după câteva investigații medicale și estimarea timpului de refacere, vom decide dacă continuăm, sau dacă vom înceta contractul dintre noi.

„Îi urez bun venit Sarei Klisura și sper că prezența ei își va pune amprenta în mod pozitiv pe evoluția echipei. După operația de urgență a jucătoarei Derisilo, lotul nostru trebuia completat cu încă o jucătoare. Klisura a mai evoluat la Târgoviște și sper să se reacomodeze rapid. Inclusiv cu salariul Sarei Klisura, bugetul de salarii este unul mai mic după renegocierile din ultimele săptămîni.” a declarat pentru siteul nostru, presedintele clubului, Ciprian Prisăcaru.