CSM Târgoviște – CSM Satu Mare, în sferturile Cupei României


Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște și-a aflat adversara din sferturile Cupei României! Fetele pregătite de Cătălin Tănase vor întâlni celălalt CSM din competiție, cel din Satu Mare.

Chiar dacă formația din nord-ul țării a pierdut la 3 puncte meciurile din optimi, disputate împotriva Olimpiei Brașov, viitoarele adversare ale Municipalului au trecut în etapa următoare a competiției din postura de lucky-loser. Sistemul din acest an a permis ca două dintre echipele înfrânte în optimi să ajungă în sferturi din această poziție, cele care au pierdut la diferențe foarte mici, precum Satu Mare, 141 – 144, cu CSU Brașov, dar și CSBT Alexandria, 142 – 160, cu Phoenix Galați. Politehnica Național Iași și ICIM Arad sunt cele două  formații care nu își vor mai continua parcursul în Cupa României.

 

Revenind la meciul târgoviștencelor, acesta ar urma să se dispute în data de 8 februarie la Sfântu Gheorghe, orașul gazdă al Final 4 și All Star Game. De altfel, sferturile de finală, semifinalele și finala vor avea loc în județul Covasna în perioada 8-11 februarie, meciul starurilor urmând să se dispute duminică, 12 februarie.

Fetele pregătite de Cătălin Tănase au învins Satu Mare în ambele partide disputate în acest sezon, 69-64 în tur și 70-48 în retur. Târgoviștencele vor pleca cu prima șansă în această partidă, însă trebuie să ne amintim că echipa lui Jose Araujo este valoroasă și, cu siguranță, nu se va lăsa pradă ușoară.

Dacă va trece de Satu Mare, CS Municipal Târgoviște va întâlni în semi-finale câștigătoarea meciului dintre Universitatea Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe, pe 10 ianuarie.

 

Iată tabloul complet al meciurilor:

8 februarie: Universitatea Cluj vs Sepsi Sf. Gheorghe (jocul 1) și CS Municipal Târgoviște vs CS Municipal Satu Mare (jocul 4)

9 februarie: Olimpia CSU Brașov vs Phoenix Galați (jocul 2) și BC Sirius Târgu Mureș vs CSBT Alexadria (jocul 3)

10 ianuarie: câștigătoarea jocului 1 vs câștigătoarea jocului 4 

câștigătoarea jocului 2 vs câștigătoarea jocului 3

11 ianuarie: Finala Cupei României 2017