Together we are stronger!


Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște va susține miercuri, 8 martie, începând cu ora 18.00, în Sala Polivalentă, primul meci din returul mini-sezonului echipelor de pe locurile 1-6. Adversara va fi Phoenix Galați, formație care a învins CSM-ul în urmă cu două săptămâni, scor 77-68. Dat fiind rezultatul de la Galați, elevele lui Cătălin Tănase sunt mai hotărâte ca oricând să-și ia revanșa și să le ofere fanilor o nouă victorie pe teren propriu, ce ar menține echipa în cărți pentru locul secund înainte de startul play-off-ului!

Am arătat că putem! 

Municipal a disputat sâmbătă seara, tot în Polivalenta târgovișteană derby-ul cu eterna rivală, Sepsi Sfântu Gheorghe! Fără Poole și cu Porchia Green accidentată, CSM părea victimă sigură în partida din weekend. Ba chiar, la pauza mare, calculele specialiștilor păreau să devină realitate, întrucât Sepsi conducea cu 15 puncte, scor 17-32! În ciuda marilor probleme de lot pe care Cătălin Tănase le-a avut, după pauza, tehnicianul nostru a reușit să-și motiveze exemplar jucătoarele și să le aducă aminte de meciurile din Cupa României, pe care fetele sale le-au câștigat după o revenire în forță! Baschetbalistele noastre au dat dovadă de determinare, forță și profesionalism și au reușit să întoarcă rezultatul și să trimită partida în prelungiri. “Banca scurtă” și-a spus cuvântul în sfertul decisiv și marea echipă din Covasna a reușit să tranșeze partida, scor 54-59. Sepsi câștigă însă doar o bătălie! Războiul încă se joacă. Târgoviștea rămâne singura echipă din Liga Națională care, fără cea mai bună marcatoare  și cu cea mai eficientă jucătoare accidentată, reușește să creeze probleme liderului, pe care, apropo, l-a învins de două ori în actualul sezon.

Avem cel mai frumos public din țară!

Peste 1500 de oameni au venit sâmbătă la Sala Sporturilor! Târgoviștenii au aplaudat și și-au încurajat favoritele până la ultimul fluier! Atmosfera ne-a adus din nou aminte de marile finale care s-au jucat în Polivalentă! Galeria a fost la înălțime și de această dată, afișând un mesaj pe care, iată, l-au înțeles toți iubitorii de baschet din oraș: Together we are stronger! 

Respect, fetelor!