CSM A LUAT TITLUL! – VIDEO


Municipal Târgoviște s-a încoronat miercuri regina baschetului feminin din România. După doi ani, echipa din vechea cetate a cucerit titlul național, după o finală dramatică câștigată în fața marii rivale ICIM Arad. CSM a bătut în al doilea meci de acasă cu 70-62 și a primit medaliile și trofeul pe propriul teren. Dan Fleseriu si Marius Doba au fost principalii artizani ai performantei reusite de echipa targovisteana.
Echipa din Târgoviște și-a luat revanșa după finala pierdută în 2013. Cu Nini pe banca tehnică și cu o garnitură mult mai scumpă, care evoluase în grupele euroligii, Municipal a pierdut, acum un an, ultimul act al campionatului, în fața marii rivale din Arad.

Titlul cucerit miercuri e al unsprezecelea din vitrina târgoviștencelor, care au atins în acest sezon și semifinalele Cupei României.

sursa: http://mditv.ro/?p=11436

CSM Târgoviște merge în semifinale


CSM Târgoviște a găsit putere să continue cursa din Liga Națională de Baschet Feminin. Elevele lui Dan Fleșeriu s-au calificat, vineri, în deplasare, în semifinalele Diviziei A, după ce au învins formația CSU Olimpia Brașov, cu scorul de 91-57, în cea de-a doua partidă din trei programate în primul tur din play-off.

 

sursa: http://www.columnatv.ro/tv/csm-targoviste-merge-in-semifinale/

Vrea revanșa în fața lui CSM București


In  primul tur, faza a III din play-off, CSM Târgoviște va fi pusă greu la încercare urmând sa întâlnească pe 12 și 13 aprilie pe CSM București. Alexandru Iuhasz a anunțat că fetele vor să își ia revanșa având în vedere că atât în tur cât și în retur au pierdut.

sursa: http://www.columnatv.ro/tv/vrea-revansa-in-fata-lui-csm-bucuresti/

O victorie importantă pentru CSM Târgoviște


CSM Târgoviște a jucat faza a doua a play-off-ului, în compania celor de la CSM Lugoj, echipă aflată pe locul 8 în clasament și care atât în tur cât și în retur a cedat teren în fața târgoviștencelor. Nici sâmbătă, 29 martie, nu au avut mai mult noroc în Sala Sporturilor din Târgoviște cedând în fața presiunii formației lui Alexandru Iuhasz toate punctele.

sursa: http://www.columnatv.ro/tv/victorie-importanta-pentru-csm-targoviste/

Târgoviște a câștigat finala mică a Final Four-ului Cupei, 97-67 cu Alexandria.


Târgoviște a câștigat finala mică a Final Four-ului Cupei, 97-67 cu modesta Alexandria. Dâmbovițencele au jucat în preambulul ultimului act al competiției, disputat de ICIM și Sepsi, cu trofeul pe masă. Doar 300 de fani ai vicecampioanei au venit la meciul pentru locul trei.

TârgoviȘtenii au primit laude pentru organizarea Final Four-ului de la Horia Păun, președintele Federației de baschet. Păun a premiat câștigătoarea trofeului, ICIM Arad, și a tras concluziile după întrecerea de la Târgoviște.

sursa:  http://mditv.ro/?p=9641

CSM Târgoviște a ieșit din joc prea devreme


Visul frumos al CSM-ului s-a spulberat mai repede decât ne așteptam, Goldiș Icim Arad s-a impus cu 74-71. Cei peste 2.000 de spectatori au trăit cu maximă intensitate fiecare minut al partidei, trecând rapid de la extaz la agonie când vicecampioana a cedat practic trofeul pe ultima sută de metri.

sursa: http://www.columnatv.ro/tv/csm-targoviste-iesit-din-joc-prea-devreme/

Baschet: Perioadă de foc pentru CSM Târgoviște


Sezonul regulat din cadrul Ligii Naționale de baschet feminin se apropie de final. Miercuri de la ora 15.00, baschetbalistele de la CSM Târgoviște joacă ultima partidă în deplasare la BCM Danzio Timișoara cu gândul la Final Four-ul Cupei României.

sursa: http://www.columnatv.ro/tv/perioada-de-foc-pentru-csm-targoviste/

Baschet: O victorie aduce o altă victorie


Cu fiecare meci bifat, echipa de baschet CSM Târgoviște își mai trece în palmares o victorie. Ultimul succes a fost înregistrat în cadrul etapei XXV din Ligii Naționale de baschet feminin, în fața ocupantei locului 3, ACS Sepsi Sf. Gheorghe cu scorul de 83-63.

sursa: http://www.columnatv.ro/tv/victorie-aduce-alta-victorie/

Lotul de Radio Orientare Targoviste 2014


Simularea unei competitii de Radio Orientare

Radio orientariștii în focul pregătirilor


Radio orientariștii CSM Târgoviște și-au dat ghetele jos din cui și au început pregătirea pe meleagurile dâmbovițene. Prima competiție bifată de elevii lui Pavel Babeu este fără miză și se desfășoară weekendul acesta la Ploiești.

sursa: http://www.columnatv.ro/tv/radio-orientaristii-in-focul-pregatirilor/