Volei: Victorie la primul amical in fata propriilor suporteri


Vineri seara la Sala Sporturilor din Targoviste, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal a sustinut prima reprezentatie in fata propriilor suporteri in actuala formula si pregateste noul sezon cu un buget de salarii redus fata de sezonul trecut.

Jocul a fost unul dinamic, cu cinci seturi foarte disputate, iar adversarul unul pe masura, SC Potsdam – echipa care joaca in Bundesliga si in componenta careia se regasesc cateva jucatoare de certa valoare.

Au fost testate mai multe formule de joc, tinand seama de faptul ca doua dintre jucatoare s-au intors de la echipele nationale cu o seara inainte de aceasta intalnire amicala. Pentru Guillermo Naranjo & comp. nu este deloc o misiune usoara, avand in vedere ca are la dispozitie un lot cu opt jucatoare noi in lot si ca va mai dura ceva timp pana la o omogenizare buna, insa echipa a aratat bine la prima intalnire cu publicul targovistean, semn ca munca staffului tehnic este una bine adaptata.

CSM Targoviste – SC Potsdam (Germania) 3-2 (20:25, 25:20, 25:19, 23-25, 15:9)

CSM Targoviste: Erin Fairs (28), Milagros Collar (14), Lousi Souza-Ziegler (13), Veronika Hroncekova (12), Lianna Sybeldon (11), Danielle Smith (2), Diana Calota (1), Lenka Durr (L), Adina Rosca, Sylwia Wojcieska, Alexandra Trica, Ramona Marciu. Antrenori: Guillermo Naranjo, Akis Efstathopoulos, Marco Da Lozzo. Staff: Alex Bacsis, Dan Ioanovici, Florin Gheorghe, Alin Calinescu. Team manager Dragos Bizdrigheanu.

Sambata viitoare, pe 14 octombrie va debuta noua stagiune, echipa noastra urmand sa intalneasca pe teren propriu ACS Penicilina Iasi.