Victorie in amicalul de la Bacau


Echipa condusa de Dragos Bizdrigheanu si antrenata de Guillermo Naranjo s-a deplasat la Bacau pentru a sustine un joc amical cu Stiinta din localitate, echipa care a terminat sezonul trecut pe locul al patrulea al Diviziei A1.

Voleibalistele noastre se afla in perioada de acumulare, omogenizare si mai ales de implementare a sistemului de joc impus de antrenorul nostru Guillermo Naranjo.

Stiinta Bacau – CSM Targoviste 0-3 (18:25, 24:26, 20:25). La final s-a mai jucat un set in plus, set in care au evoluat si jucatoarele care au fost prezente mai putin pe teren in primele trei seturi.

Saptamana viitoare publicul targovistean va avea ocazia de a isi vedea favoritele in Sala Sporturilor, vineri 06 octombrie, la o ora pe care o vom anunta in cursul saptamanii viitoare. Adversarele noastre vor fi voleibalistele de la SC Potsdam, echipa care evolueaza in Bundesliga si din componenta careia face parte si fosta componenta a CSM-ului – Marta Drpa.

Dragos Bizdrigheanu team-managerul echipei noastre, apreciaza in mod deosebit atmosfera din interiorul echipei si mai ales calitatea jocului prestat:

„Un meci bun facut de fetele noastre împotriva unui adversar redutabil. O victorie muncita in conditiile in care ne aflăm in perioada de omogenizare a echipei si fixarea relațiilor de joc. S-au folosit diverse sisteme de joc si mai multe jucatoare au jucat pe cate doua posturi, alternativ. Lucrurile vor sta si mai bine dupa sosirea celor doua jucatoare aflate la loturile nationale. Altfel, un test reusit in conditiile date si pe fondul unei atmosfere bune in cadrul lotului. Felicitari atât fetelor cat si staffului tehnic pentru jocul etalat in această seară.”

Guillermo Naranjo, antrenorul nostru a declarat dupa meci:

„Sunt multumit de evolutia fetelor, astazi am jucat cu adevarat ca o echipa. Primele doua seturi cu toate elementele, dar in mod special in al treilea set. Fetele au inceput sa se adapteze sistemului meu si ritmului impus de joc. Desi in amicale nu este cel mai important, sunt foarte multumit de rezultat, am invatat multe astazi si consider ca acesta poate fi un pas inainte spre atingerea obiectivelor noastre. Mai avem de munca, dar continuam sa crestem si asta ma bucura” a declarat imediat dupa meci antrenorul Guillermo Naranjo.