Volei – Adina Roșca schimbă CSM București cu CSM Târgoviște


Adina Maria ROȘCA este cel mai nou transfer al echipei noastre!
Roșca are 21 de ani, masoară 1,78 m si a inceput sa practice voleiul in anul 2009 la Dinamo Bucuresti. Cu echipa de junioare a fost de trei ori campioana a Romaniei si este o prezenta constantă în reprezentativele nationale.
În anul 2015 a fost cooptata in echipa de senioare a CSM Bucuresti alaturi de care a castigat Cupa Challenge, a ocupat locul al 3-lea in campionatul national si a disputat finala Cupei Romaniei. De asemenea, Adina a imbracat tricoul vicecampioanei si in sezonul care tocmai s-a incheiat.
„Sunt foarte fericita să mă alatur acestui proiect ambitios numit CSM Targoviste si consider că este un pas inainte pentru cariera mea. Am convingerea ca aici voi putea sa imi ating potentialul maxim. Sunt nerabdatoare sa joc in fata acestor fani minunati pentru ca am vazut ce atmosfera frumoasa creeaza publicul targovistean. Abia astept sa cunosc staff-ul tehnic si colegele si sa incepem munca pentru a ne indeplini obiectivele.” a transmis Adina Rosca prin intermediul paginii oficiale de Facebook a CSM Targoviste.