adina rosca si ramona breban

Volei – CSM Târgoviște. Prezentare lot. Adina – Maria Roșca și Ramona Breban


Față de precedenta stagiune a Diviziei A1 de volei feminin, componența echipei Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a suferit numeroase modificări. Există însă și jucătoare care vor continua cu formația noastră în campionatul 2018-2019, iar două dintre ele sunt Adina Maria Roșca și Ramona Breban.

  • Adina Maria Roșca – La doar 22 de ani, Adina Roșca a fost una dintre surprizele plăcute din echipa dâmbovițeană în sezonul precedent. Prestațiile sale i-au convins pe conducătorii grupării dâmbovițene să mizeze în continuare pe serviciile extremei și în următorul campionat. Are 1,80 metri, o greutate de 64 de kilograme și este de-acum unul dintre „secunzii” în care ne punem mari speranțe. În cariera sa, Adina a jucat pentru echipele Dinamo București, Rapid București și CSM București. În sezonul 2017-2018 a evoluat la CS Municipal Târgoviște.

  • Ramona Isabela Breban – Este una dintre voleibalistele cu state vechi în formația noastră. La 29 de ani, Ramona este unul dintre stâlpii lotului dâmbovițean. Are 1,89 metri și joacă pe postul de trăgător fals. După ce a făcut junioratul la Baia Mare, Ramona a evoluat în voleiul mare la echipe de tradiție precum Medicina Târgu Mureș, Știința Bacău, SCM Craiova. Ultimii ani i-a petrecut la Târgoviște, unde a fost legitimată la CS Municipal, echipă pentru care va juca și în campionatul 2018-2019.