Ziua în care S-A NĂSCUT O ECHIPĂ


Știința Bacău – CS Municipal Târgoviște 2-3 (19:25, 25:15, 25:23, 16:25, 10:15)

Și ce zi și-au ales târgoviștencele să arate României ce pot. Sărbătoarea târgoviștenilor s-a prelungit grație unor fete minunate, care au arătat țării că se poate și că sunt momente în care hârtia și calculele ei blestemate nu reprezintă nimic.

Municipal a făcut una dintre cele mai mari surprize ale campionatului învingând pe terenul echipei care a fost regina primei ligi în ultimii ani. Pe un teren interzis oricărei formații din România, elevele lui Dragan Nesic au triumfat nesperat la capătul unui joc condimentat cu de toate.

Momente de extaz, clipe de agonie, reveniri spectaculoase și mai ales multă tensiune. Ingrediente care niciodată nu dau greș. Un meci superb pentru o victorie istorică a unei echipe târgoviștene ce a reușit ca la al doilea an petrecut pe prima scenă a voleiului românesc să bată campioana chiar în fieful ei.

A fost victoria caracterului, victoria dorinței, victoria determinării, victoria ECHIPEI. A fost momentul în care s-a născut o echipă și momentul în care Târgoviștea si-a găsit locul între puterile României.