Asta-i campioana!


CSM Târgoviște a reușit o victorie superbă în această seară, în Sala Polivalentă, contra formației din Cluj, scor final 64 – 55 (17-23, 16-6, 22-14, 9-12). 

 

Seară caldă și frumoasă pentru cei 1 500 de oameni care au venit miercuri seară în Sala Sporturilor din Târgoviște pentru a vedea, din nou la treabă, campioana României la baschet feminin. Fetele de la Târgoviște au demonstrat că echipa este într-o continuă ascensiune, reușind al șaselea succes consecutiv în campionat. Un aspect foarte important vis-a-vis de victoria de astăzi este cel legat de lista marcatoarelor. Toate componentele Municipalului au contribuit la acest succes – aplaudat la scenă deschisă de târgovișteni.

Deși au început mai relaxate partida, văzându-se conduse până la jumătatea sfertului doi, târgoviștencele și-au amintit că partida contra Clujului este foarte importantă în economia pentru play-off, dar au vrut să răzbune și înfrângerea din tur, suferită în Ardeal. Cu Orosz și Green în formă maximă, CSM a zburdat pe parchet și a făcut fericiți toți suporterii veniți să revadă echipa de suflet, multiplă campioană națională. Un merit foarte important pentru acest succes îl are și tehnicianul Predrag Vasic, care a făcut mutări inteligente și a mobilizat perfect jucătoarele în momentele în care meciul părea pierdut de sub control. Acesta a fost aplaudat frenetic de suporteri și galerie, meritându-și laudele din plin. Jos pălăria și pentru baschetbalistele Municipalului care au muncit serios pentru acestă victorie. MVP-ul partidei este Andreea Orosz, aceasta a totalizat 16 puncte în cele 30 de minute petrecute pe parchet. Porchia Green a fost multi-funcțională și în această partidă. Americanca a fost lider la recuperări, pase decisive și intercepții. Pe lângă toate acestea, P.G. a reușit să înscrie și 15 puncte. Au mai marcat: A, Thompson – 9 puncte, T. Wampler – 8 puncte, D. Cosby – 6 puncte, A. Huțanu – 4 puncte, L. Toma – 3 puncte, I. Nagy – 2 puncte, A. Pop – 1 punct.

 

CS Municipal va susține următorul meci la Brașov, împotriva Olimpiei. Partida va avea loc duminică, 31 ianuarie, ora 16.

#forțaCSM