Weekend perfect


Echipele de baschet și volei ale Clubului Sportiv Municipal Târgoviște au câștigat în acest weekend partidele pe care le-au avut de disputat în competițiile interne. 

 

BASCHET:  Olimpia CSU Brașov – CSM Târgoviște, 66-71 (21-18, 17-22, 18-12, 10-19)

Campioana României la baschet feminin a reușit să lege al șaptelea succes consecutiv pe terenul unei echipe unde s-a câștigat greu în acest sezon, Olimpia CSU Brașov. Indiferent de rezultatul final, partida de astăzi nu schimba poziția din clasament a niciuneia din cele două „combatante”. Cu toate acestea, s-a dovedit a fi un meci al orgoliilor, în care nicio echipa nu s-a lăsat mai prejos. Dacă în tur Olimpia s-a distrat cu campioana chiar la ea acasă, situația a fost cu totul diferită în meciul disputat duminică după-amiază în Sala Colibași. Pornind cu șansa a doua, CSM a controlat pe alocuri ostilitățile din teren, ba chiar a reușit să-și creeze avantaje liniștitoare. Pivotul Tabytha Wampler a fost în zi de grație. Aceasta a terminat meciul în double-double, contabilizând 21 de puncte și 11 recuperări, 3 pase decisive și 3 intercepții. Și celălalt pivot titular al Municipalului a contribuit solid la această victorie superbă. Veterana și experimentata Larisa Toma a înscris 16 puncte și a reușit să recupereze 4 mingi. Pe lista marcatoarelor și-au mai trecut numele Andreea Orosz cu 12 puncte (8 pase decisive, 4 recuperări, 1 intercepție), Donica Cosby 8 puncte (8 pase decisive, 5 recuperări, 3 intercepții), Porchia Green 8 puncte (6 recuperări, 2 pase decisive), Adia Pop 4 puncte și Andreea Huțanu 2 puncte.

Campioana își continuă astfel drumul ascendent, arătând o formă excelentă în ultimele partide! Următorul meci pentru Municipal se va disputa în Sala Sporturilor din Târgoviște, împotriva lui ICIM Arad, partidă ce va conta pentru sferturile de finală ale Ligii Naționale. După ce va trece de Arad, cel mai sigur, CSM a întâlni în semifinale pe Sepsi Sf. Gheorghe, adversar care în acest moment nu ar trebui să le mai sperie pe fetele lui Vasic.

 

VOLEI: CSM Lujoj – CSM Târgoviște, 1-3 

Lucrurile au mers perfect în acest weekend și pentru echipa de volei, vice-campioană națională. Calotă și compania au trecut cu scorul de 3-1 de formația din Lugoj, locul 8 în clasament.  CSM a câștigat primele 2 sferturi cu același scor, 25-21. Gazdele au reușit să se impună în cel de-al treilea cu 22-25, ca în final Municipal să încheie partida, după sfertul patru, terminat 25-22. Următoarea partidă pentru fetele lui Terzic va avea loc miercuri, de la ora 18, în Polivalenta târgovișteană, contra lui Unic Piatra Neamț.

FORȚA CSM!