CSM învinge clar Rapidul!


CS Rapid București – CS Municipal Târgoviște 31-85 (9-13, 10-31, 4-26, 8-25)

Victorie fără echivoc pentru CS Municipal Târgoviște în debutul noului sezon al Ligii Naționale de baschet feminin. Jucătoarele pregătite de Predrag Vasic s-au impus pe terenul Rapidului la capătul unui joc care a stat sub semnul echilibrului doar 10 minut, timp în care târgoviștencele și-au reglat tirul.

Tehnicianul sârb a început meciul din Giulești cu cinci românce, Adina Pop, Selena Kirberg, Andreea Orosz, Andreea Huțanu și Larisa Toma fiind jucătoarele preferate de Vasic până spre finalul primului sfert. Odată cu introducerea americancelor jocul campioanei a căpătat mai multă consistență, iar diferența s-a majorat progresiv pentru ca la final formația noastră să obțină o victorie confortabilă.

În ultimele minute ale duelului din Giulești a fost utilizată și Donica Cosby,ultima achiziție a CSM-ului, care a reușit să-și treacă în cont două puncte, două recuperări și o pasă decisivă.

Următorul joc din campionat pentru Târgoviște este programat sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă. Adversara campioanei va fi BC Teleorman Alexandria.

Marcatoare CSM: E. Williams 10, A. Thompson 9, T. Principe 9, D. Cosby 2, A. Pop, A. Orosz 14, L. Toma 6, S. Kirberg 9, A. Huțanu 8, T. Wampler 12.

Antrenor: P. Vasic