CSM Târgoviște, câștigătoarea Turneului de Liga 1


CS Municipal Târgoviște este câștigătoarea Turneului de Liga 1 la baschet feminin care s-a desfășurat în Sala Polivalentă din municipiul nostru de vineri și până astăzi! Echipa noastră a câștigat toate cele 3 partide pe care le-a avut de disputat, împotriva echipelor satelit din Sfântu Gheorghe, Alba Iulia și Cluj Napoca. Cătălin Tănase a avut la dispoziție un lot format din 12 jucătoare, toate având evoluții deosebite în fiecare partidă. Junioarele Daiana Tănase, Carla Popescu, Anamaria Vîrjoghe, Alexandra Ghiță și Andreea Vasilache au fost aplaudate la scenă deschisă de târgovișteni dar și de colegele mai mari, cu care s-au înțeles foarte bine în relațiile de joc.

 

În meciul de vineri, Municipal a învins Cluj Napoca cu 81 la 47, pentru ca în ziua următoare să treacă de CSU Alba Iulia la o diferență de 21 de puncte, 74-53. Cea mai categorică victorie a fost cea de astăzi, obținută împotriva lui Sepsi Sf. Gheorghe, 92 la 57.

Le mulțumim fetelor noastre pentru acest rezultat și pentru evoluțiile din întreg sezonul competițional 2015-2016. Este un moment potrivit pentru a vă reaminti lotul cu care CS Municipal a obținut locul 3 în Liga Națională și locul 1 în Liga 1:

2 – Carla Popescu

3- Donica Cosby

5- Porchia Green

6- Adina Pop

7- Andreea Orosz

8- Larisa Toma

10- Anamaria Vîrjoghe

11- Raluca Alecu

12- Andreea Vasilache

13- Alexandra Ghiță

15- Andreea Huțanu (căpitan)

21- Ildiko Nagy

33- Tabytha Wampler

68- Daiana Tănase

Din lot au mai făcut parte Antoniette Thompson, Trica Principe și Ernesia Williams.

 

Se trage, așadar, cortina peste acest sezon. A sosit vremea vacanței. Ne dorim ca timpul de odihnă să fie… productiv și să ne revedem cu cea mai valoroasă echipă de baschet feminin din România (12 titluri de campioană națională, 10 Cupe ale României și o participare în Euroligă)… din toamnă.