cev cup targoviste

CSM Târgoviște debutează în CEV Cup!


CS Municipal Târgoviște – Azeryol Baku (Azerbaidjan). Miercuri, ora 18.00, Sala Sporturilor din Târgoviște. Intrare gratuită.

Moment important în istoria Clubului Sportiv Municipal Târgoviște programat miercuri de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Târgoviște. Echipa de volei feminin, vicecampioană a României, va juca în runda inaugurală al CEV Cup, a doua competiție continentală ca importanță, împotriva lui Azeryol Baku.

Formația târgovișteană joacă pentru al doilea an consecutiv în întrecerile europene după ce, în stagiunea precedentă, CSM a evoluat în Challenge Cup, fiind eliminată de Ilarbank, din Turcia.

Duelul dintre Târgoviște și Baku are o singură favorită. Echipa din Azerbaidjan se numără printre cele mai puternice din CEV Cup, cunoscută fiind forța financiară a adversarei CSM-ului, iar o victorie a elevelor lui Stefano Micoli ar fi una dintre cele mai mari surprize din istoria competiției.

Publicul dâmbovițean este așteptat miercuri la Sala Sporturilor, accesul în tribune urmând să înceapă la ora 17.00. Intrarea spectatorilor este gratuită.