volei feminin csm targoviste

CSM trece rapid de Belor Galați! Prima victorie din noul campionat pentru echipa de volei!


CSU Belor Galați – CS Municipal Târgoviște 0-3 (15-25, 19-25, 23-25)

Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște și-a atins obiectivul în partida de pe malul Dunării. În fața unei adversare nou-promovate, dar cu gânduri mari, elevele lui Valerijan Luka s-au impus așa cum și-au propus: scurt și fără să lase loc de interpretări.

Primul set a fost și cel mai scurt ale duelului din această după-amiază. A durat 20 de minute și a înregistrat o diferență de zece puncte. Nici a doua manșă nu a fost mai echilibrată. Formația noastră a dovedit că prestația excelentă din duelul cu CSM București nu a fost deloc întâmplătoare și a făcut rapid 2-0 în meciul de la Galați.

volei feminin galati

„Portocala mecanică” nu a slăbit ritmul niciun moment, iar setul trei, deși mai echilibrat, a fost câștigat tot de fetele noastre, care și-au îndeplinit misiunea și se întorc acasă cu toate cele trei puncte.

Pentru echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște urmează o confruntare mult mai dificilă în etapa următoare, când va primi vizita unei adversare puternice. Fetele noastre vor juca împotriva formației Agroland Timișoara, o adversară incomodă, care a creat multe problemele CSM-ului în sezonul precedent.