csm targoviste baschet

Victorie mare la Brașov! CSM joacă marți, de la ora 18.00, cu Universitatea Cluj, în Sala Sporturilor!


Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a reușit un succes important în campionat. Elevele lui Cătălin Tănase s-au impus pe terenul Olimpiei Brașov, o formație care ocupă locul 2 în clasamentul LNFB, dar care nu a avut nicio șansă în fața dâmbovițencelor, care au controlat partida de la un capăt la celălalt.

A fost o confirmare a creșterii de formă pe care au arătat-o baschetbalistele din Târgoviște, care rataseră la mustață un succes meritat contra vicecampioanei din Satu Mare.

Așa cum o arată și caseta statistică, partida de la Brașov s-a desfășurat într-o singură direcție, CS Municipal câștigând trei dintre cele patru reprize ale duelului disputat sâmbătă seara în Sala D.P. Colibași.

Ancuța Stoenescu a fost, din nou, principal marcatoare a Municipalului, însă de data aceasta, experimentata jucătoare a Târgoviștei a avut în Poole un ajutor de nădejde, cele două trecându-și în cont mai bine de jumătate dintre punctele echipei în meciul din weekend.

Pentru CS Municipal Târgoviște urmează o nouă partidă dificilă, de data aceasta pe teren propriu.

Marți, 6 noiembrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Târgoviște se joacă meciul dintre CS Municipal și Universitatea Cluj. Intrarea în Polivalentă pentru acest eveniment este liberă!

Casetă tehnică

CSTBv Olimpia CSU Brasov – CS Municipal Targoviste 72 – 91 (25 – 29, 17 – 19, 15 – 14, 15 – 29)

Brașov: B. Pesovic 9, K. Arsenic 13, F. Ferenczi 20, A. Podar 16, C. Bartee 13. Au mai jucat: R. Szmuktu 1, A. Al Ash Hab, R. Filip.

Antrenor: Dan Calancea

Târgoviște: G. Irimia 19, C. Popescu, A. Stoenescu 27, P. Poole 21, L. Toma 7. Au mai jucat: T. Kilin 5, A. Chivu, M. Coker 10, L. Vaida. Ghiță 2.

Antrenor: Cătălin Tănase