Nimic nu e imposibil!


CSM Târgoviște – CSM București. Astăzi, ora 17.45. Sala Sporturilor (Târgoviște)

Ciocnirea „CSM-urilor” își consumă astăzi un nou episod important. După ce în sezonul trecut Târgoviște și București au luptat pentru locul cinci în campionatul Diviziei A1 de volei feminin, cele două combatante și-au schimbat obiectivele pentru noul sezon.

Echipa noastră vrea un loc în final – four, chiar dacă din punct de vedere financiar nu se poate compara cu formațiile aflate în momentul de față în careul de ași. Față de lotul pe care l-a aliniat la startul întrecerii, CSM Târgoviște are o singură noutate. Marta Siwka, liberoul care a evoluat și în trecut pentru prim divizionara dâmbovițeană.

De partea cealaltă, gruparea bucureșteană aliniază un lot de cinci stele, creat cu un buget de aproape un milion de euro. Super-vedete din Europa și nu numai au venit în Capitală pentru a evolua la echipa care-și propune câștigarea titlului național.

În tur, oaspetele de astăzi s-au impus cu 3-0, iar astăzi au prima șansă în opinia tuturor specialiștilor. Târgoviștea nu se teme, dar rămâne cu picioarele pe pământ. Un punct sau puncte câștigate cu CSM București înseamnă mult.