Curtea de Apel București, sentință în litigiul „George Dikeoulakos vs CSM Târgoviște”


Astăzi, Curtea de Apel București, după 3 amânări de pronunțare, a făcut dreptate în cazul Dikeoulakos. Deși, în decembrie 2018, Tribunalul București, prin sentința 9626/ 20.12.2018 obligase Clubul nostru la plata unei sume de peste 240.000 euro, reprezentând pretinse plăți restante și penalități de întârziere către antrenorul grec, ignorând toate probele aduse în apărarea noastră, astăzi, instanță de apel, după o analiză complexă, în urma unui probatoriu complet, a constatat faptul că sumele solicitate la plată sunt o parte prescrise, iar altele nefondate, admițând apelul pe care l-am declarat și respingând în totalitatea acțiunea reclamantului George Dikeoulakos, în mod definitiv.

Așadar, s-a dovedit că nu cine vorbește cel mai mult are, întotdeauna și dreptate, Clubul nostru păstrând în toată această perioadă, o atitudine rezervată, având încredere în actul de justiție care se înfăptuiește, întotdeauna în fața judecătorului și nu în studiouri de televiziune. Este, într-adevăr regretabil că personaje locale au încercat să profite de acest diferend, preferând să-și rezolve minuscule interese personale, lovind în Club, preferând bârfă în pofida argumentelor.

În final, dar nu în ultimul rând, dorim să adresăm mulțumiri, echipei de avocați de la Gabriel Cioacă și Asociații pentru profesionalismul de care au dat dovadă, pe tot parcursul derulării acestui litigiu!