CSM, în fața unui nou examen european!


Echipa noastră de volei debutează marți, 3 decembrie 2019, în CEV Volleyball Cup 2020, a doua competiție europeană ca valoare. Sorții ne-au hărăzit un adversar incomod pentru acest sfârșit de an calendaristic și început de traseu european. Astfel, marți, de la ora 18.00, jucătoarele, antrenorii și conducerea clubului nostru vă invită în tribunele Sălii Sporturilor din Târgoviște pentru a urmări meciul dintre CSM și formația maghiară Fatum NYÍREGYHÁZA.

Partida se anunță foarte echilibrată și importantă totodată pentru echipa noastră, care-și dorește un parcurs cât mai lung în actuala ediție a cupelor europene.

Înainte de jocul din CEV Volleyball Cup 2020, fetele noastre au reușit un succes clar în Divizia A1, învingând, în deplasare, CSU Belor Galați, scor 3-0. La fel ca și fetele noastre, adversara noastră de marți s-a impus fără emoții, dar pe teren propriu în fața formației Haladas, dar meciul a avut loc la Nyiregyhaza.

În campionat, rivala Clubului Sportiv Municipal Târgoviște ocupă locul 1 în Grupa A, fiind, alături de MCM Kaposvari, neînvinsă în actualul sezon din Ungaria.

Așadar, suficiente motive pentru ca târgoviștenii să ia cu asalt tribunele Sălii Sporturilor, marți – 3 decmebrie 2019, ora 18.00, mai ales că intrarea la acest eveniment internațional este GRATUITĂ.