Noile achiziții ale CSM-ului, prezentate oficial


Miercuri după-amiază la Sala Polivalentă a avut loc o conferință de presă susținută de conducerea Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, împreună cu reprezentanții administrației publice locale. În cadrul acesteia au fost prezentate ultimele achiziții ale celor două secții de baschet și volei, dar s-a discutat și despre perspectivele echipelor pentru a doua parte a sezonului.

 

 

Președintele, Ciprian Iugulescu, împreună cu primarul municipiului Cristian Stan au prezentat în cadrul întâlnirii noul antrenor al secției de volei, dar și cele 3 jucătoare care se vor alătura lotului vice-campioanei. Zoran Terzic este considerat unul dintre cei mai mari specialiști din voleiul european și de-a lungul carierei sale a mai condus formații din România. Acesta este actualul selecționer al primei reprezentative a Serbiei, vice-campioană mondială în exercițiu și fostă campioană a Europei. Alături de el au mai ajuns la Târgoviște Suzana Cebic, Bianka Busa și Marta Drpa.

Mă simt încântat să revin după 5 ani în România. Obiectivele și ambițiile Clubului, dar și ale mele, bineînțeles, sunt mari. Noi vrem să creștem în acest sezon și astfel să cucerim Cupa României și Campionatul. Va fi dificil, dar cred în echipa mea și chiar cred că putem face asta. – a declarat noul antrenor al vice-campioanei.

 

 

Dacă la volei obiectivele sunt deja clare, la secția de baschet planurile s-au mai schimbat. La începutul sezonului oficialii vorbeau despre clasarea pe locurile 5-8, însă acum targetul a devenit ocuparea primelor 4 poziții. De asemenea, conducerea încearcă să mai parafeze transferuri în perioada de timp imediat următoare. La conferință a fost prezentă și Ildiko Nagy, ultima achiziție a campioanei de la baschet.

Sunt foarte bucuroasă că am avut ocazia să continui la Târgoviște, având în vedere problemele de la Arad. Mi-aș dori ca în acest sezon să ajungem cât mai sus pe podium. – a spus aceasta.

 

 

Echipa de baschet va susține următorul meci din campionat pe data de 16 ianuarie, în deplasare la Danzio Timișoara, în timp ce vice-campioana de la volei va disputa pe 23 ianuarie primul joc pe 2016, tot în deplasare, împortiva echipei din Iasi, Penicilina.