Anamaria Vîrjoghe – o certitudine pentru baschetul feminin românesc


Anamaria este un produs 100% al baschetului targovistean. Descoperita si crescuta de profesorul Catalin Tanase, Anamaria Virjoghe este astazi o certitudine pentru baschetul feminin romanesc!
Dupa intoarcerea de la Dublin, componenta echipei noastre – Anamaria Virjoghe a transmis cateva cuvinte suporterilor targovisteni prin intermediul siteului oficial al CSM Targoviste:
„Sunt foarte mandra de faptul ca fac parte din echipa nationala. La fel ca si la echipa de club si acolo suntem ca o familie. Competitia in sine a fost foarte grea, au fost 23 de echipe cu potential foarte bun si imi pare rau ca nu am reusit mai mult, desi ne-am dorit enorm. Calificarea in Divizia A ramane un vis si pentru asta trebuie sa muncim mai mult. Vrem sa demonstram in continuare ca prin munca si seriozitate putem ajunge unde ne-am propus.
Urmatorul sezon de Liga Nationala vreau sa fie unul productiv. Doresc sa ma imi perfectionez jocul si sa imi depasesc performantele de pana acum.
Targovistea este ca a doua casa pentru mine. Multumesc suporterilor nostri pentru sustinere si sper sa nu ii dezamagesc. Avem nevoie de suporteri, indiferent de situatia echipei, pentru ca intr-o zi vom scapa de aceste probleme si ne vom bate din nou la titlu!”.