Baschet – Debut in forta pentru echipa de baschet in noul sezon al Ligii I


Victorie la debut pentru baschetbalistele noastre!
CSBT 2 Alexandria – CSM Targoviste 46-95 (12-23, 13-26, 9-30, 11-16)

Dupa cum bine stiti, in acest sezon echipa noastra de baschet va evolua pe a doua scena a baschetului feminin romanesc, din cauza interdictiei de a efectua transferuri dictata de FIBA in urma nesolutionarii litigiului cu fostul antrenor George Dikeoulakos.

In prima etapa a Ligii I, fetele noastre s-au deplasat in Teleorman, la Alexandria, unde a intalnit pe CSBT2 din localitate. Jocul nu a pus probleme deosebite, targvistencele etaland un joc dezinvolt, aratand siguranta si maturitate.

„Le-am cerut tuturor să ne comportam ca si cum am juca in Liga Nationala. Tratam totul cu seriozitate, de la organizarea si pregatirea jocurilor, pana la cerintele si asteptarile pe care le avem de la fete. Avem respect pentru toti adversarii, insa mai presus de toate, ne respectam statutul. Sunt sigur ca vom face o figura frumoasa si sunt bucuros ca din echipa noastra fac parte foarte multe campioane nationale de U18, dintre care foarte multe sunt localnice.” a declarat pentru siteul oficial al clubului, presedintele Ciprian Prisăcaru.

Pentru echipa noastra au marcat – Vaida Laura 27p, Dumitru Teodora 19p, Arnold Shanita 13 p, Popescu Carla 12p, Chivu Alina 8 p, Robotin Alexandra 5p, Ghita Alexandra 4 p, Anastasescu Cristina 3 p, Stan Samira 2p, Toma Larisa 2 p. Au mai jucat: Vați Denisa(care in timpul jocului s-a accidentat, entorsa la glezna) și Barbu Alexandra.
Antrenor: Catalin Tanase, Team manager: Valerian Ioan, Maseur: Ghita Calinescu, Medic: Lucian Chetan.

Urmeaza meciul din etapa secunda, atunci cand vom primi la Targoviste pe Phoenix Constanta.

Va asteptam sa sustinem impreuna echipele municipiului Targoviste!