VICTORIE! Pumele au mușcat tigroaicele!


Meci de infarct duminica dimineata in Sala de sport Elite Performance din cadrului Complexului comercial Sun Plaza din Bucuresti. Protagonistele, CSM Bucuresti si CSM Targoviste, doua echipe care in ultimele sezoane s-au clasat pe podiumul Diviziei A1 la volei feminin.

Dupa calculul hartiei si tinand seama de campania de transferuri din vara, echipa bucuresteana pornea ca favorita certa in acest derby al rundei secunde a Campionatului national. Nu au fost de acord insa cu acest lucru si targovistencele, conduse perfect de pe banca de spaniolul Guillermo Naranjo.

Jocul a inceput cu un prim set adjudecat de echipa noastra cu 26-24, urmat de doua seturi in care pe teren a existat doar o singura echipa, a gazdelor. Numai ca asa cum au promis la inceputul campionatului, echipa noastra este hotarata sa lupte pentru fiecare minge si s-au tinut de cuvant. Au reusit o revenire de senzatie in seturile 4 si 5 pe care le-au castigat cu 25-23 si respectiv 15-12 in decisiv.

Astfel, pumele au mușcat tigroaicele si au adus la Targoviste doua puncte foarte importante in economia clasamentului.

„Sunt mandru de echipa mea, astazi am fost cu adevarat o ECHIPA in care toate jucatoarele au contribuit la acest rezultat. De exemplu, in primul set Diana si Ramona au intrat la 22-20 si am castigat 23-25. Admir curajul si forta echipei de a reveni dupa ce am pierdut setul trei cu 7-25, castigand urmatoarele doua seturi, pentru a obtine victoria. Doua puncte foarte importante , pe terenul uneia dintre cele mai bune echipe din campionat” a declarat dupa joc antrenorul echipei noastre, Guillermo Naranjo.

Pentru CSM Targoviste au evoluat: V. Hroncekova 15p, E. Fairs 14p, M. Collar 10p, L. Souza Ziegler 9p, L. Sybeldon 8p, R. Marciu 4p, D.Smith 3p, A. Trica 1p, L. Durr (L), D. Calota si A. Rosca. A lipsit Wojcieska datorita unor probleme de sanatate.

Urmeaza etapa a treia, rundă in care vom intalni pe Dinamo Bucuresti, la Targoviste, luni 30 octombrie la ora 18-00.

Multumim tuturor celor care ne-ati sustinut de la fata locului, sau din fata micului ecran! Impreuna suntem CSM Targoviste!