Debut perfect și pentru baschetbaliste! CSM trece la pas de Agronomia


CS Municipal Târgoviște – CS Agronomia București 73-47 (22 : 13, 25 : 11, 6 : 11, 20 : 12)

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a început noul sezon cu un succes obținut în fața nou- promovatei, CS Agronomia București. Ca un făcut, și jucătoarele lui Cătălin Tănase au avut parte de un prim meci în noul sezon asemănător cu cel al echipei de volei, respectiv cu o nou-promovată pe teren propriu. Similitudinile continuă pentru că, asemenea duelului de sâmbăta trecută, fetele noastre au bifat o victorie facilă, care i-a încântat pe suporterii veniți în Sala Sporturilor să le urmărească pe viu.

Meciul cu Agronomia a fost controlat autoritar de CS Municipal Târgoviște, care și-a asigurat un avantaj important încă din prima repriză.

Gabriela Irimia, recent convocată la lotul național pentru “dubla” cu Danemarca și Cehia, a fost principalul motor al echipei noastre. Jucătoarea CSM-ului și-a trecut în cont 29 de puncte, fiind principala marcatoare a duelului de miercuri seara. Ancuța Stoenescu și Alina Chivu s-au dovedit a fi aceleași baschetbaliste experimentate și de nădejde și în confruntarea cu Agronomia, izbutind câte 11 puncte fiecare și contribuind decisiv la succesul înregistrat în runda programată miercuri în Liga Națională de Baschet Feminin.

Casetă tehnică

CS Municipal Târgoviște – CS Agronomia București 73-47 (22 : 13, 25 : 11, 6 : 11, 20 : 12)

CS Municipal Târgoviște: E. Petrof 3p, A. Chivu 11p, L. Toma 6p, G. Irimia 29p, A. Stoenescu 11p. Au mai jucat: D. Moraru 3p, A. Ghiță 7p, A. Auier 3p, D. Tănase, I. Păun.

Antrenor: Cătălin Tănase

CS Agronomia București: M. Chelariu 2p, G. Plavitu 2p, A. Chitanu 12p, A. Șipoș 12p, A. Militaru 4p. Au mai jucat: F. Anastasescu, S. Vilcinshi 10p, S. Tintar 2p, Cl. Cristea 1p, G. Brudea, A. Raiciu.

Antrenor Milan Sokic.

Arbitri: Alexandru Stamate, Valentin Nitu, Cristina Anutei

Comisar FRB: Svetlana Drăgușin