Deplasare pe terenul campioanei


Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște se va deplasa astăzi la Sfântu Gheorghe, unde va disputa derby-ul etapei, împotriva lui Sepsi, începând cu ora 19.00!

Fetele lui Cătălin Tănase vin după o victorie obținută chiar în Sala Sporturilor din Târgoviște, etapa trecută, în fața moldovencelor de la Poli Iași. De partea cealaltă, Sfântu Gheorghe a învins Alexandria, într-o partidă disputată în județul Teleorman. În tur, Municipal a surclasat campioana în Polivalenta târgovișteană cu 49-36, într-un joc care a mers într-o singură direcție! Baschetbalistele nostre își doresc să repete acest rezultat și în sala din Covasna, fiind mai hotărâte ca oricând să obțină cea de-a 9-a  victorie din actuala stagiune.

 

Volei, în Polivalentă! 

Și echipa de volei a Clubului nostru va susține astăzi, începând cu ora 18.00, o partidă interesantă! Fetele pregătite de Dragan Nesic vor să uite de episodul cu Alba Blaj și să obțină o victorie în fața propriilor suporteri, în partida contra celor de la CSM Lugoj. Astfel, sunteți invitați în acastă seară în Sala Sporturilor pentru a vă susține favoritele!

 

Hai, CSM Târgoviște!

 

 

 

 

sursă foto: stiridb.ro